söndag

Jag har spenderat hela helgen med Anton. Har i princip bott där under helgen, och det har varit så perfekt. Du är så perfekt. I fredags var vi en sväng i linköping och sen åkte vi hem och tog ett långt bad och ett par kalla öl, igår var vi och firade min kusin en stund på kvällen, sen var det tänkt att vi skulle ut men kön var så lång att vi åkte hem igen. Och idag har han spelat cup och jag kollade på, sen gick vi ut och käka lite. Nu är jag hemma och jag saknar han redan. Jag trodde aldrig att kärlek kunde va såhär fint, bara på film. Trodde aldrig jag skulle få uppleva det själv, med en kille som jag är så kär i att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har nog aldrig varit såhär lycklig en längre period i hela mitt liv. Och allt tack vare en enda person. Jag är glad!

torsdag natt

Så jävla skönt att denhär jobbveckan är över, allafall denhär dagen. Vilken skitdag, vad mycket att göra och vad lite folk. Är så nöjd med att ligga hemma i sängen och ha helg nu. Ledig söndag så har långhelg, och fan vad jag ska njuta. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT. Imorgon drar jag och Anton till linköping, så nu ska jag sova.


tisdag

Bra tisdag, riktigt bra. Mötte upp Anton på stan och käka och kolla lite kläder, jag fick med mig ett par jeansshorts hem. Shorts, mitt i vintern. Jättenödvändigt. Sen gick vi och handla och sen hem till mig, han plugga lite, jag städa och sen laga vi skitgod mat + efterrätt och kolla på handbollen. Nu ligger han och sover i min säng och jag ligger i pappas rum med zacke och datan, ska snart gå in och krypa ner brevid honom men än är jag inte trött. Kan bli att jag får spendera natten i pappas säng (misstolka inte, han är inte hemma), för Anton gör så mycket konstiga saker i sömnen. Han pratar ofta, har sagt massa sjuka grejer, han snarkar högt, ofta hemma hos mig eftersom han är allergisk mot Zacke och inte kan andas genom näsan, han gurglar och han rycker. Nivet som när man rycker till ibland precis när man håller på att somna, men han gör typ 10 sånna. Trots det är han i mina ögon världens finaste, och fan vad jag älskar dig!

söndag

Efter fyra timmars sömn inatt och en lång jobbdag är jag äntligen hemma. Skulle egentligen vilja krypa ner i sängen och sova nu, men nej. Jag måste snart ner till tvättstugan igen och dethär kommer ta hela kvällen, har 100 kilo att tvätta, typ. Hade egentligen tänkt att städa mitt rum också men jag orkar nog inte ta det ikväll, tvättade bort sminket så fort jag kom hem för jag kände att jag inte skulle orka senare. Hungrig är jag också, pappa kommer hem med spicy hot om ett par timmar. Hur ska jag klara denna väntan? Kommer svälta. Zacke har blivit biten runt ögat. Stackars bäbis. Han ligger och myser här i min säng nu. Bara Anton som saknas. Jag vill sova! Fan.

lördag natt

Hade precis en nysattack, är det bara jag som oftast nyser typ 7 gånger i rad? Kan knappt andas när jag är klar. Jag är trött och ska snart sova, tänkte bara slänga in lite kort om helgen. Igår kom Anton hit när han slutat skolan, då var klockan typ 12 och jag var nyvaken. På kvällen åkte vi och käka på durkslaget, det godaste jag ätit på riktigt länge. Fy fan. Sen åkte vi hem till han och myste, sov och idag har vi också myst. Vakna rätt skapligt för att va helg måste jag nog påstå. Tog en dusch, spela tv-spel och lite sisådär. Kvällen har vi spenderat hemma hos Matte där han är kvar, jag ska upp om ca 5 timmar och åka till jobbet så, puss!

torsdag natt

HEEEELG. Igen. Jag fattar inte. Jättekonstig dag har det varit också. Känns som jag var på jobbet jättelänge, som att jag aldrig gick hem igår kväll. Och ändå fick jag alldeles för lite gjort känner jag. Alldeles för lite rader.
Nu sitter jag och lyssnar på nostalgimusik, ska snart göra ett försök att sova. Tänkte att det skulle bli innan 3 för en gångs skull.

FÖRRESTEN, OBSOBSOBS. Nu när jag har fått tillbaks lite läsare, är det någon vänlig själ därute som har en spotifyinvite till mig? Jag skulle bli överlycklig! PUSS.

onsdag natt

Jag har egentligen ingenting att skriva om eftersom mina vardagar ser ungefär likadana ut. Jobb. Planerna med Sahra i söndags blev inställda så vi ska ses imorgon istället. Ta en promenad och ta igen allt vi missat, Zacke får följa med också. Sen åker jag till jobbet och på fredag är det helg igen, helt sjukt vad fort det går. Det va ju nyss helg. Snart är jag 80 och döende och undrar vafan som hände med tiden. Hoppas jag är nöjd med hur mitt liv har varit när jag är gammal. Nu fick jag massa funderingar i huvudet och skulle kunna fortsätta hur länge som helst men känner att det skulle bli så ointressant så jag säger godnatt.

tisdag

Ännu en bra dag. Lunch och en sväng på stan med killen sen följde jag med honom hem och efter en stund kom pappa och droppa av zacke också. Han sprang mest runt där nere när jag och anton spela skjutspel. Nu är jag hemma igen och ska snart sova. Jobb imorgon. Jag längtar till nästa vecka då det är lööön. Såhär pank har jag inte varit sen innan jag börja jobba. INTE OKEJ. Puss.

måndag natt

Idag har det känts som vår! Jag skippade till och med halsduken. Fan vad jag älskar när det är såhär. Jag vill kunna klä mig i lättare och tunnare kläder, känna mark under skorna och ta promenader i vårsolen. Ge meeeeeej. Är dock helt förälskad i min jacka så hoppas kunna ha den i ett par månader till. Och det kan jag nog utan problem för det ska snart bli kallare igen.

Denhär dagen har varit skitbra. Jag har varit på grymt bra humör och haft världens energi. Jag vill alltid må såhär! Hoppas det håller i sig. Imorgon ska jag träffa Anton, min energikälla, och luncha. Det är tyvärr allt som hinns med innan helgen. Men dagarna går så himla snabbt och snart är det helg så det känns rätt okej ändå. Nu ska jag sova, och imorgon ska jag vakna upp och va lika pigg och glad som idag. Men först bjuder jag på en skön låt och några bilder på mig, min pappa och min lillasyster. Haha, sista bilden på Julia. Hahaha. I die.















 



NÅGON som hör vad han säger 1:09?

söndag natt

Jag har haft världens mysigaste helg hemma hos världens finaste pojkvän. Du får mig att må så bra.

Nu är jag laddad för ännu en jobbvecka, dock längtar jag till sommar och semester. Och till krogen. Jag har varit så pank nu efter jul och nyår att jag inte haft råd att gå ut. Kommande helg jobbar jag söndag och är fortfarande lika fattig, men helgen efter det ska jag ut och kolla vad puls har att erbjuda. Jag hoppas verkligen det är bra. Annars får jag väl stanna hemma tills jag fyller 23.

Zacke ligger brevid och har precis slutat springa i sömnen så jag passar på att krypa ner när det är stilla i sängen. Godnatt.


fredag

HEEEEEEEELG. Älskar helger. Lugn fredag, familjemys. Uppskattas alltid. Morgondagen ska spenderas med min fina pojkvän och söndagkvällen med Sahra. Efterlängtat. Nu ska jag bädda rent i sängen och sen ska jag krypa ner. Har även min syster här över natten.

onsdag natt

Idag har varit en bra dag. Den har gått snabbt. Köpte ostbågar på vägen hem från jobbet och det fick bli min nattmat. Är mätt faktiskt, men min mage kurrar helt sjukt mycket. Jättekonstiga och höga kurrningar. Ligger och fnittrar för mig själv. Kollat lite kläder har jag också gjort, som vanligt. MEN, jag har inte beställt något. Shoppar upp alldeles för många tusenlappar i månaden på kläder. Kan inte fortsätta så, inte nu när jag ska spara massa pengar, frågan är bara hur länge jag lyckas hålla mig i skinnet. 
 
Nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket. Imorgon kommer Carro hit, sen åker jag och jobbar sista jobbdagen innan långhelg! Ledig på söndag, fett naaaajs. Godnatt.


måndag natt

Hemma från jobbet, har hunnit ringa anton och ätit mat. Imorgon är jag ledig och har tänkt gå upp skapligt och gå en sväng till hundgården med plutten så han får leka av sig lite, sen städa mitt rum. Tisdagar är också min lagamat-dag eftersom det är enda kvällen i veckan jag inte jobbar. Förhoppningsvis ska jag även hinna med att träffa min älskling, annars kommer vi inte ses förren i helgen. Jag hatar när det är såhär, när han slutar skolan börjar jag jobba. Det suger, big time. Men jag är så kääär. Kär och lycklig. Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Puss.


‘Cause the day you realize how amazing you are, You’re gonna leave me.

update

Blir ingen sömn för mig inatt inte. Försökte sova men va alldeles för o-trött, ögonen öppnade sig själva hela tiden. Får va vaken hela natten helt enkelt. Ska snart ta mig nåt o käka och kolla på en film. Kaffe kan behövas också. Min älskade gick härifrån för inte mer än 3 timmar sen. Ändå saknar jag honom.

lördag

Jag sitter och bloggar på min nya laptop som jag köpte igår. Det ska bli min bloggdator. Nej det ska det inte. Hur som helst, både datan och ljudet jag köpte är över förväntan. Dock är den väldigt liten så har lite svårt med tangenterna, har alltid tyckt det är lättare att skriva på ett riktigt tangentbord med stora tjocka knappar. Knappar? Tangenter.

Allafall, här sitter jag och ska snart sova medans Anton är ute och håller ställningarna på PULS. Det kommer nog ta ett tag innan man slutar kalla det för otten. Själv jobbar jag imorgon, har haft ångest sen igår. Min kropp får en chock när jag går upp 6 på morgonen eftersom jag alltid annars jobbar kväll. Magont och akuta toalettbesök kommer min morgondag bestå av. Och några rader förhoppningsvis så jag inte får sparken. Nu ska jag kolla på kläder! Natti.

torsdag

Nu har min lillasyster fixat till min bloggdesign tills vidare och gav också sig själv en länk. Synd för henne att jag knappt har några besökare kvar alls. Tack gullunge!

Idag har väl dom flesta varit lediga, skönt med en ledig torsdag såhär mitt i veckan typs. Har suttit inne typ hela dagen förutom ett par rundor med Zacke. Det är för kallt och snöigt för att va ute. Jag längtar till solen och skulle inte tacka nej till en utomlandsresa nu.

Imorgon ska jag träffa min man, som jag saknar. Mys. Nu ska jag krypa ner i sängen brevid zacke. Godnatt.

HUR MÅR DU JUDIT? HEJ PÅ ER!!!

så nu har jag fixat min systers blogg och tycker jag förtjänar en länk.
Gullig jag är aaaaaaaaaaaw tack aaaaaaaaaaaw tack
aaaaaaaaaaaaaw tack       http://juliasbloggisbest.blogg.se/ !!!!!!!

Den onda cirkeln är på väg att brytas!

Kära läsare, detta är inte Josefin som skriver, utan det är hennes pojkvän som gör debut i bloggvärlden.
Vet faktiskt inte hur man skriver i en blogg, men det verkar inte så svårt.
Vad ska man skriva om då?

Lite om mig då, om ni ens bryr er segs.

Namn; Anton viktor tuyet Rolling
Ålder; 20 år
Intressen; Josefin, musik, spelar för Syrianska kf
Gör; Studerar till företagssäljare/affärsutvecklare i Linköping, träna fotboll, umgås med min fina flickvän.
När tidens finns och arbete finns så arbetar jag på Servera
Talang; FIFA

Det var väl allt.

Om man ska relatera något till rubriken så kommer det nu...
Det är slut snusat, och det är jobbigt, värre en jag trodde. När man gör saker, t.ex. tränar, så är det helt okey men när man bara ligger hemma eller glor på tv då är det skit jobbigt. Det är därför jag bloggar på josefins blogg, för hon sitter och kollar på tv. Jag klarar inte av det, jag måste göra något istället. Jag och två kompisar har slagit vad om snusandet, vi triggar nog varandra och det känns bättre att vara flera.
Min kära flickvän fick chansen att vara med också men hon sa att jag inte skulle orka med henne om hon slutade snusa, kanske lika bra att hon fortsätter. Men jag tycker det vore bra om hon slutade med samtidigt som mig, för då kan inte hon "sukta" med sitt snus, inte för att hon gör det men just nu ser jag hennes dosa på bordet.
Intressant läsning va?

 Över till något helt annat...

Josefin och jag har faktiskt 6 månaders dag?! GRATTIS till oss. Men det är inget speciellt egenligen, jag är inte förvånad. Hon är bra, jag är bra, vårt förhållande är bra, då finns det inget som inte är bra.
Tiden har gått så jävla fort. Ungefär lika snabb som min bil. Som Josefin tycker är jätte fin, köpte den för hennes skull brukar jag säga. Men det var det inte, och hon vet väl om det...

Nae det här med blogg var nog inte min grej, over and out!!
http://www.youtube.com/watch?v=CRgr0DHVKuo

Det var allt för mig


måndag natt

När jag sitter uppe om nätterna efter jobbet för jag inte kan sova brukar jag alltid kolla runt på kläder och skor, men jag har sett allt och inga nyheter hade kommit in sen jag kollade imorse. Då började jag istället läsa igenom min gamla blogg. Alltid när jag gör det brukar jag ångra mig efteråt, men inte denhär gången. Först började jag läsa om min förlorade vän, hur jag hade skrivit så lugnt och förstående dagarna efter beskedet, som jag verkligen förstod vad som hade hänt men egentligen inte hade en aning om vad som väntade. Om hur jag gick på massa fester för jag trodde det skulle hjälpa, men som alltid slutade med att jag gick hem tidigare än alla andra, gråtandes. Sen började jag klicka fram och tillbaks mellan alla andra inlägg jag skrivit genom åren och blev alldeles varm i kroppen. Jag läste om sjuka drömmar, thailändska klänningar på majsfält. Om chris brown på hovet tillsammans med Carro. Om mig och Johanna K, som var min andra halva under en lång period, och vad vi har gjort. Hur vi skrev "shiiiet" till varandra istället för shit. Trodde vi att vi va coola? Om "If you love life, show it", om hur det var vårat motto och vi gjorde allt för att leva upp till det. Om när jag firade jul på en strand i abu dhabi tillsammans med familjen, då vi hade med oss pepparkakor och glögg som vi åt under strålande sol. Om hur jag och min lillasyster försökte få ut en humla från vardagsrummet men var så rädda att vi sprang så fort den kom i närheten och det slutade med att jag sprang in i stackars Julia så hon föll i backen med en duns. Haha. Om finaste vänskap. Om hur jag trodde att jag visste vad kärlek var men var helt ute och cyklade. Och på ett sätt saknar jag att va 16 och tro att jag vet allt. Då våra största problem egentligen bara var en fis i rymden. Då jag hade Andrea vid min sida. Då vi kunde festa fredag + lördag utan problem och vi provade allt som vi var nyfikna på. Då vi inte behövde ta något ansvar alls. Och jag minns när då var mitt nu. Allt har istället blivit till minnen, både bra och dåliga. Så mycket jag har lärt mig av alla tabbar, vuxit och samlat på mig erfarenhet av allt jag upplevt. Jag skulle inte vilja leva om det. Jag är glad att va där jag är idag, den jag är idag. Att ha ett fast jobb, att ta mer ansvar, att inte ta så hårt på alla småproblem, att ha blivit en mycket starkare person än vad jag var då, att ha bättre självkänsla och inte tro att alla tycker jag ser konstig ut varje gång lite för mycket folk kollar åt mitt håll på stan, att ha världens finaste pojkvän och nu veta vad kärlek är. Vänskap, familj är kärlek. Det är sånt som format mig till den jag är. Det är sånt som betyder något. Allt jag har upplevt har alltid varit tillsammans med någon annan, aldrig ensam. Och just nu har jag alla jag behöver runt omkring mig. Jag är lycklig.

söndag

hej kära läsare!
Jag sitter i soffan hos mina underbara syster och pillar mej på läppen.
Hon är nog bäst i världen. Som tack för att hon finns ska ja snart sätta igång o städa hela hennes lägenhet. dammsuga och torka golven m.m.

Nej skoja bara. det där var en bloggrape. det är hennes syster Johanna som skriver och det där med städa var önsketänkade så att ja slipper :). Josse har ingen fantasi kvar. Hon har sovit hos mej inatt. det tycker ja är skitbra för då slipper ja sova med golfklubban i sängen och va rädd hela natten. men nu måste ja städa!!! blä! love you sis. men sluta pilla bort skinn från läppen i min soffa. puss Johanna


RSS 2.0