fredag

Jag spenderar min fredagkväll hemma i min ensamhet. Anton är på kryssning och alla andra upptagna med jobb. Försökte tvinga min lillasyster att stanna hemma och ha myskväll med mig men hon ville inte. Känner mig som världens ensamaste människa. Har precis ringt och beställt lite grekiskt från athena, lön idag och därför ska jag unna mig. Namnam. Nu måste jag gå och hämta, puss.


lördag

Lördagkväll och jag ligger ensam i min säng. Imorgon ska jag jobba och jag är lika sugen på det som alla andra söndagar. Inte alls. Har iallafall haft ett par fina dagar med killen och det gör allt mycket lättare. Nästa vecka kommer en förhoppningsvis fet lön rulla in på kontot. Hälften av det som finns kvar när jag betalat alla räkningar ska sparas.

Nu ska jag busa lite med lillplutten som hoppa upp i min säng och sen ska jag sova om jag kan. Skulle va skönt att inte va dödstrött imorgon.

tisdag

Vaknade upp bredvid min finaste, hade tänkt överraska med frukost på sängen men när jag stod där i köket och fixade så kom han upp. Vi tog ändå med oss en bricka och låg i sängen och åt. Mysigt. När han gick blev jag så rastlös och uttråkad så bestämde mig för att ta tag i mitt rum. Slängde ut den gamla datan som bara stod och skräpa i rummet, och även stereon och dom stora högtalarna från stenåldern. Dammade och skura osv i timmar. Så nu tänkte jag ta tillfället i akt och visa hur mitt rum ser ut för dom som är intresserade. Det är dock ett pågående projekt och mer ska göras, men såhär ser det ut nu.




















Här ska det antingen upp ett klädställ eller en skohylla till. Eller både och. Och så är det lite mer som ska styras med men här har ni!

Idag har jag känt mig nästan helt frisk så imorgon ska jag jobba. Det är på tiden, jag är så rastlös. Puss på er!

P.S. Har jag nämnt att jag har världens finaste pojkvän och att han gör mig till världens lyckligaste varje dag? Jag måste säga det igen. Jag älskar dig så otroligt mycket!


måndag

Alla hjärtans dag. Jag trodde jag skulle få spendera den helt själv och sjuk i sängen hela dagen, men så ringer min älskling och säger att hans träning är inställd så han kom och höll mig sällskap hela kvällen. Lycka. Vi båda är ganska panka just nu + att jag är sjuk, så har inte gjort något speciellt denna dag. Ska dock hitta på något mysigt när vi har pengar igen, ser ut att bli en helg i stockholm. Vi har iallafall umgåtts och det är huvudsaken, det har varit en fin kväll, som det alltid är. Nu har han redan somnat här brevid mig så jag ska krypa ner brevid honom. Min prins.

-

Nu börjar tabletten sluta verka och jag börjar känna av allt snor i hjärnan. Känns lite som ögonen ska ploppa ut också, och att ansiktet ska brinna upp. Kollade lite kläder (beställde inget) och försökte bli trött, men nej. Ska ändå göra ett försök att sova, efter att jag stoppat huvudet i frysen. Det borde hjälpa.

söndag

Idag känner jag mig lite piggare än igår, men fortfarande inte frisk. Har varit hemma hos Anton och bara degat i princip hela helgen. Han har pysslat om mig och tagit hand om mig jättemycket, vilket är jätteuppskattat eftersom jag knappt orkat göra mycket mer än att ligga i sängen. Jag älskar dig!

Imorgon hoppas jag på att va tillräckligt frisk för att jobba, även om det inte känns så just nu. Har min lillasyster brevid mig i sängen som ska till skolan imorgon så nu måste jag sova. Men tänkte faktiskt bjuda på lite bilder från senaste veckan. Dock ganska ointressanta men alltid en början. Godnatt.




Min frukost eftersom jag inte kunnat äta något annat än flytande pga tandställningen.


Från förra helgens bravader. Nykter tjej.


Mitt hjärta i min säng där han borde va just nu. KÄRLEK.


lördag

Jag ligger här i sängen med min finaste. Vi skulle åkt till vingåker idag men ångrade oss när vi satt i bilen för ingen av oss hade egentligen råd. Åkte istället till visualiseringcenret men det va inte så mycket att hänga i gran. Efter det har vi käkat mat och efterrätt och kollat på film. Jag är sjuk. Jag hatar att va sjuk, blir dock väl omhändertagen av min fina pojkvän. Han bädda ner mig i soffan och gjorde en liten fruktsallad som han kom in med. Du är bäst! Och så har jag ont i örat, varför i örat? Och vad fan kommer allt snor ifrån? Nu vill jag fortsätta mysa. Eller spela tv-spel. Så vi hörs väl imorgon igen. Puss.

onsdag natt

Idag var jag uppe tidigt och det har varit en sjukt lång och seg dag. Imorgon måste jag upp ännu tidigare vilket innebär en ännu längre dag. Helg och sovmorgon på fredag och det kommer bli skönare än nånsin. Tro det eller ej så tog jag faktiskt lite bilder i helgen med min gamla kamera, nu måste jag bara hitta sladden. Den kan va slängd. Jag har bestämt med mig själv att jag ska försöka sova senast 1 inatt, annars kommer jag aldrig orka morgondagen. Så godnatt.

torsdag natt

Helg, underbara helg. Var hos tandläkaren imorse och därmed hann jag med mycket mer än jag brukar innan jobbet. Utan stress. Och nu är jag egentligen alldeles för trött för att skriva, ville bara säga att det är helg. Ifall ni inte visste. Godnatt.

onsdag natt

Igår var det tisdag och jag va ledig. Carro kom hit så käka vi pannkakor, drack kaffe och pratade. Planerade även in en partykväll nästa helg. Nu när man är "vuxen" måste sånt planeras in långt i förväg. Det är så sjukt tråkigt att knappt hinna träffa sina vänner, och min mamma har jag inte träffat på veckor! Har dock tänkt ägna en kväll i helgen åt mys med mamsen. 

Anton sov här inatt, och idag hade jag inte alls någon lust att åka till jobbet. Ville stanna hemma och mysa med honom. Det är sånahär dagar man får upprepa meningen "var glad att du har ett jobb" flera gånger för sig själv. Det hjälpte efter några timmar.

Har fått klagomål från Caroline att jag har för lite bilder i bloggen. Eller inga alls. Men vad ska jag ta kort på? Mig själv? Mina outfits? Mitt rum? Anton? Nya inköp? Zacke? Min mat? Mina fiskar? Jag vet inte!! Min kamera har jag inte använt på skitlänge, kollade igenom bilderna som fanns i den och dom senaste var från min 19-års dag. PLUS att den är kass. Och jag har inte tid att ta bilder. Vem bryr sig egentligen, har typ ändå inga läsare.



I hope you don´t mind that I put down in words
how wonderful life is while your in the world

RSS 2.0