måndag natt

Nu har jag ätit nattknäckemackor och ska sova, jag längtar tills imorgon när jag är ledig och min älskling kommer hit. Vi ska laga mat och bara mysa. Jag är helt upp över öronen kär i dig, du gör mig så otroligt lycklig varje dag. Innan jag träffa dig sa jag att jag blir inte kär, kärlek är inget för mig och jag kommer aldrig hitta den perfekta killen för mig. Så fel jag hade. Du är perfekt för mig! Så snäll, fin, rar, omtänksam, snygg, förstående, kärleksfull, rolig, knäpp och helt underbar. Du får mig att känna mig älskad och speciell. Jag hoppas vi håller länge, du och jag. För domhär månaderna har utan tvekan varit dom bästa i mitt liv. Jag älskar dig.


tisdag

Har försökt att få ihop ett inlägg men har inget att blogga om. Jag är sjuk, Carro åker till thailand och jag saknar min kille. Hejdå. 

lördag

Nu var det ett tag sen jag skrev, har varken haft tid eller lust. Igår åkte jag och min man till vingåker, jag fick med mig två par skor hem. Sen åkte vi och handlade massa frukt och gjorde en svingod fruktsallad framåt kvällen. Idag har vi mest degat i sängen och nu ikväll har jag varit hos mamma och ätit, umgåtts och druckit vin. Mys. Jag ska upp och jobba om några timmar och jag är inte trött. Ska snart göra ett försök att sova ändå för att va pisstrött i 9 timmar på jobbet är fan inte kul. Jag är jättekär. Godnatt.


RSS 2.0