fredag

Fan vad läsare jag tappat. Inte så konstigt iofs, men jag ska bli bättre. Datan har varit sönder i några dagar och därför har det inte varit några uppdateringar, och nu har jag inte tid för jag ska färga håret och städa men kanske ikväll annars lovar jag ett inlägg imorn!

fredag

Nu är det över. Jag får ont i magen när jag tänker på det, ingen mer skola. Det är allvar. Hjälp.

Jag kan inte beskriva gårdagen, har nog aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Jag har världens finaste vänner och världens finaste familj, tack för allt. Ni är bäst.

Jag är fortfarande bakfull och kommer nog inte må som jag ska förrens om några dagar, men det har det varit värt. Bilder kommer, lovar. Nu måste jag sova.


tisdag

Jag är sjuk. Så jävla typiskt. Jag blir alltid sjuk när jag ska göra något jag ser fram emot. Studentveckan börjar imorn och idag vaknar jag upp och mår SKIT. Dock tänker jag inte låta det hindra mig, men hellre frisk än sjuk lixom. Blev alltså inget jobb för mig idag, men har varit och fixat studentband på otten, varit på apoteket och köpt mediciner och vitaminer, och myst lite med Sahra. Nu sitter jag och dricker te, ska snart hoppa in i duschen och sen måla naglarna och fixa allt annat som måste styras med. Skulle behöva sola också men eftersom jag är sjuk borde jag nog låta bli.

Kanske bloggar nåt under studentveckan, spelar inger roll för alla kommer ändå va upptagna med att festa och ingen kommer sitta inne och läsa min blogg, och jag själv kommer antagligen inte blogga nykter isåfall.

Imorgon ska jag vakna upp och vara frisk och taggad.


RSS 2.0