tisdag natt

Om två och en halv vecka har jag semester. Har nog aldrig längtat så mycket efter ledighet. Betald dessutom. Övertid varje dag nu. Låt det gå fort! Anton ligger och sover brevid mig, världens finaste. Dock snarkar han lite men jag har öronproppar så det gör inget. Har lite bilder från midsommar som kommer upp när jag har tid, nu ska jag stänga av och krypa ner. Puss.


torsdag natt

Bröllopet i lördags var så himla fint, hela dagen och kvällen var så bra och Linda var så vacker. Grattis fina du!

Nu ska jag sova ensam för första gången sen i lördags. Jag har bott hos Anton då hans föräldrar varit i New York. Vi har haft det så bra och mysigt. Jag vill säga hur mycket jag älskar dig men kan inte ens få fram det i ord. Jag hoppas vekligen att vi blir gamla ihop. Jag vill dela mitt liv med dig.


Imorgon är det midsommar och det ska firas hemma hos Caroline. Det kommer bli en bra dag! Godnatt.

måndag natt

Jag ligger i sängen och väntar på att Anton ska sluta jobbet och komma hit. Ingen övertid för min del idag. Imorgon är jag ledig och ska träffa världens finaste vän, Caroline. På onsdag åker jag till göteborg och på lördag är det böllop! Det kommer bli en bra vecka. Nu kom han, puss!


tisdag

I lördags hade vi möhippa för Linda som gifter sig nästa vecka. Tyvärr hade hon haft oturen att bli magsjuk just den dagen, men hon höll ut ända till 9 på kvällen. Det va faktiskt en bra dag ändå, och hon gjorde allt vi hade planerat åt henne. Kul! Resten av min ledighet har jag spenderat med Anton. En himla massa chill och en sväng till mårängen då även Carro hängde på. Årets första dopp. Inte för Carro dock för hon är en pussy. Nu sitter jag hemma och funderar på vad jag ska göra med min sista lediga dag. Blir nog inte mycket alls.
fredag

Vilket väääääder! Anton vakna jättepigg vid halv 9 trots att vi bara sovit några få timmar. Jag hade gärna legat kvar i sängen en stund men när han kom upp med kaffe så var det bara att resa på sig. Vi satte oss ute på balkongen och sola ett par timmar, sen hann vi med lite (mycket) tv-spel och sen en sväng förbi systemet. Nu har han åkt till jobbet och jag är hemma och ska börja städa mitt rum. Skulle mycket hellre suttit ute på nån solig uteservering med en kall bärs, men om jag inte tar tag i rummet idag kommer det inte bli gjort på hela helgen. Imorgon är det full rulle hela dagen, kameran ska jag INTE glömma denhär gången så bilder kommer! Kan dock inte säga vad jag ska göra. Du är säkert jättenyfiken därute vem du nu är, min enda läsare. Typ.

PUSS.

tisdag natt

Klockan är halv 4 och jag kom hem vid 2. Två timmar övertid. Men vad gör det för nu är jag ledig i en hel fucking vecka! Så jävla skönt. Trött är jag också och snart ska jag nog kunna somna. Det va allt jag ville säga. EN HEL VECKA. PUSSOKRAM.


RSS 2.0