fredag

Det är helg! Så jävla skönt. Igår var jag deprimerad, idag är jag glad, och ikväll ska jag och anton på bio. Fett mysigt. Imorgon blir det stooor fest med jobbet, och innan det ska jag hinna med att gå på stan och köpa något att ha på mig, systemet och städning, och framåt eftermiddagen kommer idapida hit en sväng innan vi drar. Jag tror det kommer bli en bra dag. Nu måste jag hoppa in i duschen.

tisdag

Jag glömmer hela tiden bort att jag lovat börja blogga igen. Nu har jag hela 3 personer som läser min blogg! Idag har jag varit ledig och skulle egentligen till tandläkaren imorse, men jag sov bort det. Jag hatar när sånt händer, ångesten kommer nog inte släppa förren om några dagar. Jag fick istället en ny tid på torsdag 07.30. Bara att tacka och ta emot efter en sån tabbe. Ikväll har mitt hjärta varit här och vi har myst framför desperate housewifes. Jag älskar att pussa på den killen. Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa min 4e bok på.. 2 veckor, 3 kanske? Nörd. Godnatt!

söndag

Jag är stört trött. Sovit alldeles för lite inatt för att gå upp och jobba så tidigt. Efter jobbet åkte vi direkt till farmor och farfar och nu har jag precis kommit hem. Lång dag, och jag är egentligen alldeles för trött för att skriva. Ska krypa ner i sängen och läsa, puss!

fredag

Hej pruttar! Nu är det helg, och jag sitter och dricker kaffe som har kallnat för länge sen och ändå ska jag envisas med att dricka upp allt. Snart ska jag hoppa in i duschen och senare blir det mys med Anton. En lugn helg väntar. Puss.

måndag

Jag har en besökare kvar! Kan nästan svära på att det är min lillasyster som går in varje dag och hoppas ska få läsa något, där har vi en trogen läsare. Jag tänkte faktiskt göra ett försök att börja blogga igen, det var ju faktiskt kul. Så kan lika gärna börja idag när jag har sjukt ont i magen och är hemma från jobbet. Och jag SKA försöka bli bättre på bilder, som jag lovat så många gånger förr. Men inte nu för nu ska jag äta.


RSS 2.0