torsdag

Dj Quality var på hugo i fredags. Malin W sa att hon tyckte det va synd att missa det, jag brydde mig inte för jag visste inte vem det var. Sen idag påväg hem från jobbet hade anton en remix som han satte på högt som fan med världens bas och jag DOG. Fyhelvete jävla.. Jag har suttit inne på hans hemsida hur länge som helst nu och bara lyssnat på hans remixer, hur fan kunde jag missa fredagen? Ångest, det hade varit grymt. Jag kan dock inte lägga upp låten här för jag hittar den inte på youtube. Men så jävla skön! Alltså, så jääääääääääääääävla skön. Med massa bas. Jag kan inte sitta still. Ville bara säga det. Tack snälla rara anton för du spela upp den för mig. Vad skulle vi göra utan musik? Livet skulle va så jävla tråkigt.

Nu är det helg, och som jag känner för tillfället blir det utgång imorn. Men jag hoppas att jag inte är alls taggad imorn för jag vill ta det lugnt i helgen, måste vila upp mig inför studentveckan. Nä, sova nu. Puss.

onsdag

Idag har jag varit ledig och spenderat eftermiddagen tillsammans med Carro. En sväng på stan och sen käk och kaffe på fräcka. Jag fick med mig ett par skor hem bland annat, pappa bara suckade när jag kom hem med dom. Jag skickade tillbaks min studentklänning som var för kort och inte alls lika fin som jag trodde, och idag hämtade jag ut min nya som var perfekt. Jag kommer dock sticka ut lite bland alla kritvita klänningar för min är väldigt, väldigt ljust rosa, men vad gör det.

Nu sitter jag och adel och taggar på msn till studentveckan. Det kommer bli bra. Vi kommer va slitna men fan va kul vi ska ha. En fucking vecka kvar och sen slipper jag skolhelvetet för alltid. Lycka.

Nu ska jag prova min klänning en 3e gång och sen ska jag sova. Puss.


söndag

Det blev ingen lugn helg. Igår mötte jag först upp madde, emil, viktor och nån kille till, sen drog vi till folkparken där vi tänkte sitta och dricka lite öl och lira volleyboll, dock var det så mycket mygg så efter 5 min gick vi hem till viktor istället. Poker, musik, och några öl senare var jag taggad för utgång. Gick hem och fixa till mig lite och mötte sedan upp Carro vid hugo. Fyfan vilken bra kväll, och jag har bästa vännerna i hela världen. Ville inte gå hem när klockan var 3, varför är det inte öppet längre? Jag kom hem efter 5 imorse, och idag är jag trött. Riktigt trött. Och jag är hungrig fast jag har ätit flera gånger. Nu ska jag äta igen.


-

The Gaslight Anthem kan nog va det bästa jag hört i hela mitt liv! Patrik tipsade om dom och jag älskar honom för det.

Nu har jag precis fixat sallad, pomme och sås och vi ska ut på gården och grilla. Det har varit en helt underbar dag och jag är lyckligare än nånsin. Tänka att vädret kan göra så mycket.

Helgen är jävligt oplanerad, och det känns skönt. Nu måste jag sticka.

210510

Jag hatar att komma hem såhär sent, vara jätteseg men inte tillräckligt trött för att kunna somna, leta efter mat och inte hitta något och inse att klockan är över midnatt så man missat hela dagen pga jobb. Det tog emot som fan att åka till jobbet idag, jag ville lägga mig ute på gården och sola. Imorgon är jag iallafall ledig så jag hoppas på bra väder, då ska jag spendera hela min dag ute i solen, utan måsten och stress. FETT NICE.

Idag, eller igår borde jag väl säga, fyllde min fina syster 21 år. Jag skulle kunna skriva hur många rader som helst om vilken fantastisk människa hon är och hur många bra egenskaper hon har, dock är min hjärna sliten såhär sent och jag orkar inte kämpa för att få ihop en bra text. Men jag måste säga att jag inte skulle kunna tänka mig en bättre syster, och jag är väldigt tacksam för att du finns och är den du är. Big love.

Nu ska jag läsa bloggar och sen försöka sova.

190510

Vart ska jag börja, hur skriver man egentligen ett första inlägg?

Måste nog börja med att säga att min vän Sahra is back in town, hon har flyttat tillbaks hit och jag är hur jävla glad som helst för det. En av mina favorit-tjejer, och även fast vi bara känt varandra i 4 år så har vi upplevt en hel del tillsammans och haft jävligt roligt ihop. Hon är nog den av mina vänner som vet mest om mig.

Jag är på fett på humör idag, och jag antar det är därför jag tog mig orken till att göra en ny blogg. Har varit i skolan och pratat med lärare samt hämtat studentmössan som var för stor, men det problemet är löst nu. Det är bara några dagar kvar till mösspåtagning och jag har lite smått panik. Eller nej, där ljög jag, har panik som fan. Men jag ser fram emot en jävligt rolig vecka.

Imorgon innan jobbet får jag besök av caroline skogh, världens finaste vän.


Design och såntdär kommer, jag måste nog fråga min 13-åriga lillasyster om hjälp, hon är bra mycket bättre på sånt än vad jag är. Nu ska jag leta fram nåt att käka och sen ska jag sova. Godnatt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0