måndag natt

Hej bloggen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det va länge sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Denhär veckan kommer va den tråkigaste på länge och jag har absolut ingenting att se fram emot. Kommer knappt hinna träffa min fina kille och trots att lön kommer kan jag inte spendera några pengar för jag måste spara. Så jag kan alltså inte pigga upp mig själv med shopping. Eller? Hoppas det går fort till nästa vecka då jag har långledigt och hur mycket tid som helst över till vänner och killen och familjen och hunden och katterna och fiskarna och hamstern.

I helgen har jag firat min syster som fyllde 22, varit ute och spelat bowling och festat med jobbet, hjälpt min farbror att flytta och umgåtts med massa släkt, både min och Antons. Jag har jävla träningsvärk i kroppfan. Överallt. Skööööönt. Imorgon ska jag städa mitt rum som ser ut som skit nu. Kläder överallt och dammråttor och bajs på golvet. Herregud. Och så ska jag även GÅ hem till Anton, och nej det är inte överdrivet långt men jag lovar att det kommer spöregna. Garanterat. Men vad gör det om 10 år. I lördags skulle även jorden gått under, någon som märkte av det? Jag är dock stensäker på att det kommer hända 2012 så aa. Lev livet fram till dess mina vänner! Och ovänner. Godnatt.
torsdag natt

HEJ. Nu är det helg. Imorgon åker min syster och hennes kille till stockholm över helgen så jag och Anton ska bo i hennes lägenhet. Ska bli så mysigt, bara han och jag. Imorgon ska jag sova lääänge. Inte ställa klockan. Fett nice. Och sen ska jag njuta av att va ledig. PUSS

söndag

I torsdags efter jobbet körde vi en jättespontan afterwork hemma hos Sofia, väldigt lugnt men trevligt. I fredags träffade jag killen, det blev asgod mat på manesa och sen bio. Mys. Och igår blev det först ifk, vilket vi lika gärna kunde skippat enligt mig. Det regna på oss och det va en dålig match men Anton och Matte envisades med att stanna kvar. Sen grillning hemma hos Linus och sen åkte vi till folkparken och stod och myste framför brasan en stund. Idag har jag jobbat, 07.30-18.30. Elva jävla timmar. Otroligt tråkig söndag men sjukt bra pengar. FFeeettt. Imorgon ska jag till tandläkaren och hoppas verkligen av hela mitt hjärta på ett datum jag får ta bort tandställningen. Har haft den i tre år snart och jag skulle kunna spy på den. Vilken jag iofs gjort ett antal gånger under dessa år. Så fort den åker ska jag gå och köpa majskolvar och revbensspjäll och äta som aldrig förr. Och äpplen. Nu är jag trött. Puss.

RSS 2.0