onsdag natt

Jag har egentligen noll saker att skriva om. Behöver bara fördriva tiden tills jag druckit upp min öl jag tog såhär på kvällskvisten efter jobbet. En jobbdag kvar och sen är det helg. På fredag är det lite trädgårn planerat om vädret tillåter, och på lördag ska vi kolla på matchen. Det blir inget vilt valborgsfirande allafall för jag jobbar på söndag. Nu måste jag väcka Zacke som ligger och sprattlar i sängen så jag kan få sova. Godnatt mina vänner!


måndag natt

Vilken dag. Upp klockan 6, åka till jobbet klockan 7, jobba till 20 över 4, hem till farmor och farfar och äta våfflor i solen, hem och byta om, till hageby och kolla på Anton som spela match, han fick en knuff och flög in i ett hjärnräcke. Alltså herregud. Innan jag såg att det inte va så allvarligt som jag trodde, så trodde jag att jag skulle förlora honom. Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Det blev iallafall ett ca 5 timmar långt besök hos akuten, men allt va lugnt och nu är jag äntligen hemma i min säng med mackor brevid mig. Jag är så lättad att han mår bra, min älskade fina kille. Vad skulle jag göra utan dig?

Jag kommer sova så gott inatt.

söndag

Vad hände?! Jag vill ha mer ledigt. Det har varit helt fantastiskt. Igår kväll cyklade jag och killen till trädgårn och käka och tog en öl, vi va där i ett par timmar och sen blev det för kallt för att sitta kvar. Och idag gick vi upp skapligt och satte oss ute i solen och åt frukost, sen åkte jag till mormor för lite fika på altanen. Jag älskar solen! Har varit ute nästan hela dagen.
Imorgon är det tyvärr jobb igen, dock är det fet OB så det känns rätt bra ändå. Nu ska jag deklarera och betala räkningar och fixa massa nödvändigheter, har inte varit hemma sen i onsdags. Puss.

lördag

Nu är det bara två dagar kvar av min långledighet, vart har dagarna tagit vägen? I onsdags träffade jag min Caroline, så jävla underbart. Vilken fin vän hon är och vad jag saknat henne. I torsdags va vi ute, Dj Quality. Igår va vi hemma hos Anton och bara grilla och chilla. Nu sitter jag ute på hans altan i solen och väntar på att han ska komma hem från sin träning. Vid 3 går jag till mamma en sväng för en sen lunch och ett glas vin på balkongen och sen tillbaks hit. Ikväll och imorgon vet jag inte vad som händer men vad jag ska njuta av att inte jobba. PUSS.

måndag natt

Idag har varit en sån dag när man vill ligga i en park på en filt och äta jordgubbar, men jag har varit i fem graders kyla och jobbat hela dagen. Fan så deprimerande, och så kommer nästan hela min sommar se ut. Jag längtar till semestern! Nu har jag en jobbdag kvar sen är jag påskledig fram till måndag. Tack snälla Jesus. På onsdag ska jag träffa Sahra, vi ska äta frukost och dricka kaffe ute i solen är det tänkt. Så jävla efterlängtat. Puss!

torsdag natt

HEEEEEEEEEEEELG. Dock kort helg. Jobbar söndag, måndag, tisdag och sen är jag ledig hela fucking veckan. Hur nice? Imorgon ska jag och min man äta glass. Blir så himla glad av våren. Bästa vår. Pusshej.

onsdag natt

Blev inget jobb i måndags. Igår mådde jag iallafall något bättre och då kom Anton hit och myste med mig. Min fina. Idag har jag jobbat, och jag hade nästan längtat efter det. Var så himla less på att ligga hemma i sängen och ruttna. En dag kvar sen är det helg igen, och nästa vecka blir riktigt kort. Massa ledighet med påsk och allt, fett nice!

Snart kommer min underbara vän Caroline hem från Thailand, efter en hel månad. Det har gått så sjukt snabbt men vad jag saknar henne!

Idag har varit en bra dag, jag mår bra. Och är glad. Och kär. Godnatt.


söndag

Fucking sjuk. Igen. Jag förstår inte. Måste ha världens sämsta immunförsvar. Vet inte ens vad jag är för sjuk, har åkt på en hel blandning av sjukdomar. Huvudvärk, yrsel, förkylning, feber, frossa, illamående osv. Kul, jävligt kul. Har spenderat hela helgen i Antons säng, med undantag två väldigt korta promenader för att få lite frisk luft, en tripp till akuten och en sväng till affären för att köpa lite frukt så vi kunde göra fruktsallad. Efter vi ätit fruktsallad var jag så utmattad att jag var tvungen att gå och lägga mig. Tur att min kille är helt fantastisk och tar hand om mig så bra. Vad skulle jag göra utan dig?

Nu ska jag äta alvedon och sen sova och hoppas på att vakna upp frisk imorgon så jag kan jobba. Har inte råd att va sjuk. Godnatt.

lördag

Har precis varit och hämtat en aspackad lillasyster på en fest i norsholm. 14 år, hennes första riktiga fylla. Bra jobbat. Har spenderat helgen med min man som ska ut ikväll, jag själv börjar dock jobba tidigt imorgon. Igår var vi en sväng på stan och käka lunch på PAUS och kolla runt lite. Jag hittade ett par skor, ett par helt perfekta klackar som satt perfekt på foten och skulle passa ännu mer perfekt i min skohylla. Men jag köpte dom inte, Anton fick mig att avstå eftersom jag måste spara pengar till vår New York resa. Jag har fortfarande ont i hjärtat. Nu ska jag äta glass och sen försöka sova. Godnatt.


RSS 2.0